Jag avlider

Jag är så himla förkyld - det känns som att jag ska avlida!!

Fat booth

Pappa hade en sak att visa mig
när han hade köpt sin nya telefon...



Tack pappa, tack!


Dator!

När hjärtat kom hem, kom även datorn hem! Härligt! - Haha, hemskt att man känner så egentligen.. Det som är skönt när datorn inte är hemma, är att man inte fastnar upp på kvällen lika länge, som man kan göra när man sitter framför datorn. Någon som inte känner igen sig? Å andra sidan, känner man sig helt handikappad, då man inte kan kolla mail, konto, inget. Men man överlever det också, precis som det mesta :)

Åhh, äntligen!

Nu har älskling äntligen kommit hem från Ängelholm! Det behövdes verkligen.. För idag har jag legat som en dödsdömd i sängen / soffan. HELT utslagen, snorig, hostig, huvudvärk.. Ja, hela grejen! Igår trodde jag inte att jag skulle överleva arbetsdagen ens, med den huvudvärken och det illamåendet jag kände. Usch! När jag kom hem, däckade jag vid fem, och sov till strax innan åtta. Då smsade jag mamma och frågade om hon hade huvudvärkstabletter till mig, och hon var ute och åkte så hon köpte Ipren till mig! TACK MAMMA! Jag överlevde, men inte med mycket kändes det som. När mamma hade lämnat tabletterna, stupade jag i säng igen och sov till halv tre, drack lite vatten, somnade om, hörde av mig till jobbet runt klockan sex, sen sov jag till nio. Gick upp halv tio! Mycket sova har det blivit.. Skönt att vila, men inte kul när man mår dåligt!

Jag har dökollat på tv, och så har jag faktiskt tittat på en Disney-klassiker, nämligen Skönheten och Odjuret! Jag och P har börjat samla på alla klassiker, då jag hävdar bestämt att mina barn inte får se på nåt skitbarnprogram som går på tv, utan det får bli gamla, vettiga barnprogram - till exempel alla Astrid Lindgren-filmer, Disney's klassiker, Dr.Snuggles, Trasdockorna, haha, you name it :)

Pannkakor och muffins

Igår blev det pannkakor till middag. Det var det enda jag kunde göra, då vi i stort sett inte hade något annat hemma, och jag orkade verkligen inte åka och handla! Men det är gott med pannkakor.. Och enkelt, det tar ju inte speciellt lång tid att göra heller!

Sen efter maten gjorde jag chokladmuffins med bitar av choklad i! Mums!

Migrän ?

Jag blev väldigt lågmäld, känns som ett härligt, underbart migränanfall kan hoppa på mig när som helst! Mm, mysigt! - NOT! Annars är det en blandning av hosta, som smakar konstigt, lite järn kanske, av febervarning.. Att man kan bli så dålig av att sova lite för lite, och jag hoppas verkligen att det bara är det som är felet. För jag har inte råd att bli sjuk just nu! Jag får prova att gå och lägga mig tidigt ikväll, så får vi se imorgon.

Det är ganska lätt att gå och lägga sig i tid, för jag fastnar inte vid datorn - då P har tagit med sig den till Ängelholm, haha! Toppen, men lite lurad känner man sig :)


Trött

Idag är jag riktigt trött, och det var nästan lite jobbigt att köra till jobbet i morse. Men fördelen när jag har bilen hemma, är att jag kan åka hemifrån runt 45 minuter senare än när jag åker kommunalt! Så då fick jag ändå sova lite längre, och det behövdes!

Jag skjutsade P's äldsta son till hans innebandyträning i Botkyrkahallen igår, och de tränar till tio. Det var lite halvsegt, jag hade helst velat gå och lägga mig senast klockan nio. Men vad ska man göra :) Väl hemma tjugo i elva, borstade jag tänderna och stupade i säng!

Trött!


The Golden Arches

Precis tillbaka på jobbet från lunchen. Det blev fin gourmetlunch på De Gyllene Bågarna - har ni provat? Det är ett av mina favoritställen, och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte åt där ofta! Haha..

När jag gick bort dit, var det sol - och den värmde nästan! Men när jag gick därifrån var det ingen sol alls, och det blåste så den lätta, fluffiga, fallande snön piskade i ansiktet! Hua!

Måtte det bli vår snart!

Alla Hjärtans Dag

Sitter här, framför datorn, surfar och bloggar lite - mumsar på gott Alla Hjärtans Dag-godis som jag fick av mamma när hon var här i lördags och åt middag!


Maria Montazami



Det finns inte många tjejer / kvinnor som henne!
Jag tycker hon är jättestark och superbra, och för att inte tala om cool!


P vs. GT5

P blev kickad från en server idag när han spelade GT på ps3, haha, de blev lite sura på honom. Han spelade på sin äldsta sons konto, körde runt en bana, men bestämde sig för att ställa sig ivägen för de som körde streetrace i tunnlarna.. Haha.. Så moget!

Trögt

Idag har jag varit väldigt disträ - det har gått riktigt trögt att jobba!
Det är jobbigt när det blir så.. Då går dagarna så långsamt, och den här dagen har varit jättelång!

Men snart får jag åka hem, jag slutar fyra. Och tur som jag har så jobbar inte bara P här, utan även hans lillebror J. Så jag får skjuts hem idag av J! Jättesnällt, verkligen. Då kommer jag bara hem runt en timme tidigare än när jag åker kommunalt. Totalt tar det från dörr till dörr 1 timme och 20-25 minuter. Haha.. Att man sitter och åker det fram och tillbaka på dagarna! Ja ja, ett jobb är ett jobb :)

Fika

Idag bjuder jag på fika på jobbet, då jag firar att jag aldrig har varit såhär länge på en och samma arbetsplats förut, då jag aldrig haft en tillsvidareanställning, och har då heller aldrig blivit fast anställd - förrän nu!

Det blev en blåbärslängd och chokladmuffins - finfina grejer!
Tanken var att jag skulle baka i helgen, men det fanns helt enkelt inte tid till det.

Kyla

Jag säger bara en sak ; F-N vad kallt det var i morse!
Jag har ingen aning om hur kallt det var, bara att det var svinkallt! Usch!

P är i Kalmar och jobbar, han åkte dit i natt / tidigt i morse.
Han sa att det var 20 grader varmare i Oskarshamn när han kom fram dit, än vad det var i Nyköping när han åkte förbi där. Det var dock fortfarande 6 minusgrader i Oskarshamn! Haha.. Kallt i Nyköping!

Nä, om man skulle ta och fortsätta jobba, jobba, joobba!

Söndag

Igår kom mamma över. Vi åt tacos, hur gott som helst! Vi käkade godis och kollade på Melodifestivalen. Och ja - vad säger man.. Haha, det bättre än förra omgången i alla fall.. :) Loreen, Brolle, Sanna och The Moniker var ju i alla fall bra!

Idag har jag jobbat, det gick mycket bättre för oss idag än igår! Och det känns ju roligare att jobba när det går bra :)

Ikväll ska vi till P's syster, vars son fyller år! Så vi ska dit och fira honom.. Det blir middag! Undrar vad det blir.. Det blir sökert något gott! Ikväll blir det till att lägga sig i tid, då bussen går hamifrån halv sex.. Uuh! Men så är det :)

Jobba

Idag ska jag jobba. Jag jobbar extra helger i en butik, där jag säljer golv, kakel färg och tapeter mm. Det är jättekul, speciellt med lite miljöombyte från mitt lagerarbete :) Kul att komma ut och träffa människor, och omges av mycket fin inredning! Man blir ju inte alls sugen på att göra om hemma, haha. Som tur i oturen är, är att vi bor i hyreslägenhet..

P har jouren i helgen. Vi jobbar på samma firma, men han är servicetekniker. Han jobbar ute på fältet med att reparera storköksmaskiner, på kända snabbmatskedjor, bl.a.


Ikväll har vi inget bestämt ännu, men någonting blir det säkert :)


Linkin Park

Jag kom att tänka på Linkin Park, precis när vi hade ätit klar. Jag kom på att jag inte har lyssnat på dem på jättelänge. Så nu när jag satte mig vid datorn, var det första jag gjorde att gå in på youtube och sökte på dem. Jag hittade bara fler och fler låtar och många "A, juste den!" har det blivit! De har gjort riktigt många bra låtar under sina år. Många bra album med. Bäst tycker jag är Meteora, Minutes to Midnight och så självklar Hybrid Theory! Favoritlåtar kan jag inte nämna, för jag kan inte välja. Det är i alla fall 10 stycken som jag har som favoriter.

De kommer till Sverige i sommar! De ska spela den 14 juni i Globen!
Får se om man kommer dit, om man har tur :) Det hade varit häftigt!

Pizza och nystart

Ikväll har vi faktiskt ätit pizza! Det var hur gott som helst. Det var länge sedan sist... Nu sitter P och hans yngsta son A och spelar NHL11. Och jag passar på att sitta här :)

Jag har presis startat den här bloggen, i tron och hoppet om att jag ska sköta den, med i alla fall några inlägg varje vecka. Haha, vi får se hur det går. Jag hade en blogg på blogspot med samma namn, men den blev för komplicerad. Och det jag gillar med blogg.se är just det enkla, stilrena. Men det är ju bara min åsikt :)

Speed FreakZ Sweden

Jag, tillsammans med min pojkvän och två vänner till oss är grundare och skapare av en bilklubb som heter Speed FreakZ Sweden. Där är alla med ett genuint intresse för bilar och motorer välkomna att söka medlemsskap!

Vi ordnar träffar, klubbmästerskap i streetrace, samt åker på olika evenemang tillsammans för att främja det gemensamma intresset!

Verkar det vara något för dig? - Välkommen att söka!

 


Låt mig presentera mig själv,

"

Jonna heter jag och jag är 22 år gammal. Jag bor tillsammans med min pojkvän i en lägenhet i Södertälje. Jag jobbar som lagerarbetare, även extra som butikssäljare, tränar på gym samt är styvmamma på deltid åt två tonårspojkar!

Mina största intressen är bilar och motorer, ja allt som hör till!
På somrarna åker vi på många träffar med mera tillsammans hela familjen.


"

RSS 2.0