Nya mobilen

Man måste ju prova lite nya finesser, så som att blogga från mobilen ;) Det verkar ju fungera än så länge... Over and out.

Vin, ost och kex

Igår kväll frossade jag lite! Det blev två glas vitt vin, 250 g Brie på Bretonkex! ;)
- MUMMA!

Klurar med nya luren

Sitter här med min nya telefon och försöker lista ut vissa saker!
- Haha, klurigt...
Nej, men det ska nog gå bra till slut!

Idag är jag ledig! Jätteskönt att inte behöva göra något speciellt! P har haft jouren idag, så han har varit iväg på ett jobb inne i stan, men nu är han på gymmet. Jag ska alldeles strax gå och sätta på en tvättmaskin (f-n va' kläder jag har) och röja lite i köket! Ska bli skönt att få undan lite.. :)




P.S. Jag har INTE tittat på Alice i Underlandet idag... ;)

Daytona International Speedway

Hit vill jag åka!!
(Nedan - Starten i Daytona 500)



Nascar.com || Daytonainternationalspeedway.com


Step brothers

Så himla skön film! Haha, man kan ju inte låta bli att skratta..
Den går på 6'an just nu!

Jag älskar Will Ferrell! Och det här är den perfekta duon.. Kolla bara Talladega Nights! UNDERBAR film, speciellt då jag har en förkärlek till Nascar!!

     


Ny laddare

Jag har precis klickat hem en ny laddare till min kamera från teknikproffset.se!
Det är till min rosa digitalkamera jag fick av min pappa för några år sedan, och laddaren har helt enkelt försvunnit i någon flytt eller något. Men nu är en ny på väg hem till mig =)



Alice in Wonderland


Stressigt på jobbet

Idag har det inte varit någon härlig dag på jobbet inte!
- Jag har stressat som en galning!

Min "käre" kollega är ledig, idag och imorgon. Och en av de "roliga" grejerna är att han blev sjuk, så han var hemma tisdag-onsdag också. Dessutom var han inne på firman 1,5 timmar på hela måndagen! Så man kan säga att jag har jobbat häcken av mig den här veckan... Jag längtar till min lediga lördag mer än vad jag längtat till helgen någonsin!!
Just idag och igår har varit extra struliga dagar av någon anledning. Det har varit en del transporter som skulle bokas, en del leveranser som jag gick igenom med S, några akuta bud, mm. Detta är grejer som min kollega egentligen ska göra, så det blev inte så mycket tid över till mina uppgifter. Men pallen blev packad till slut ändå! - Heja mig :)


Speed FreakZ Sweden


Jobba, jobba, jo-obba!

Jag har ju varit sjuk, och det har inte varit kul alls! Minns inte när jag mådde så dåligt så länge sist. P har inte sett mig så förkyld innan i alla fall, och vi har snart varit tillsammans i tre år. Haha.. Jo, men så är det!

Men nu är jag på benen igen, och har jobbat sen förra lördagen. Jobbade förra veckan, och även i helgen. Så nu rullar det på som vanligt.

Är dock ledig på lördag, då jag trodde vi skulle ha styrelsemöte nere i Tranås för Speed FreakZ, men tji fick jag. D som är ordförande / president är utomlands, och skulle ha kommit hem innan helgen, men han fastnade där och kommer hem på söndag. Men det ska vara skönt att vara ledig - utan att vara sjuk! Haha.. Får se om det blir möte nästa helg istället!


RSS 2.0